Despre Noi

S.C. ENERGY TEX TEHNOLOGY S.R.L. este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral românesc, înfiinţată în anul 2011, în Bucureşti, având ca principal obiect de activitate fabricarea de articole tehnice şi industriale din textile.

Societatea are sediul situat în municipiul Bucureşti, la adresa strada Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 16, sector 3.

În prezent Societatea prestează activităţi de comerţ cu produse textile cum ar fi:
  -  ciorapi, ciorapi pantalon;
  -  şosete pentru femei, barbati şi copii.

S.C. ENERGY TEX TEHNOLOGY S.R.L. îşi va dezvolta afacerea datorită implementării proiectului “Fabricarea de produse textile inovative pentru imbunataţirea funcţiilor biofiziologice ale organismului uman”, cod SMIS : 40724, co-finanţat prin Programul Operational Sectorial “Cresterea Competitivităţii Economice”(POS CCE), propunându-și să devină o societate competitivă pe piaţa de profil prin produsele innovative lansate.

Ideea de proiect s-a conturat în baza cesionării către start-up-ul S.C. ENERGY TEX TEHNOLOGY S.R.L. (denumit în continuare ETT) a dreptului de proprietate asupra brevetului de invenţie nr. RO 125390 B1 inregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Conducerea societații si-a dezvoltat experiența în domeniul producerii articolelor tehnice şi industriale din textile, participând în proiecte de cercetare naţionale şi internaţionale precum:
  -  Realizarea de materiale textile multifuncţionale pe bază de argint;
  -  Research and development of new functionalities for sports and health garments.

Societatea își propune urmatoarele obiective:
  -  menţinerea siguranţei sistemelor industriale atât în raport cu mediul cât şi cu angajaţii;
  -  calitatea producției;
  -  realizarea unui sistem de distribuție rapid, flexibil și de încredere;
  - dezvoltarea unui brand puternic datorită eforturilor tehnicienilor nostrii experimentați care lucrează cu grafică software şi tehnică de ultimă generaţie în laboratorul Energy Tex Tehnology. Acestia realizeaza în fiecare sezon mai multe modele de sosete pentru bărbaţi, femei și copii, colorate, la modă și de înaltă calitate.